Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

De Voor- en Nadelen van Afslankpillen

Mensen gebruiken voedingssupplementen om zich te ontdoen van een overgewicht en om een slank lichaam te verkrijgen. In het algemeen zijn er twee soorten van de voedingssupplementen – een dieetshake en afslankpillen. Deze laatste is niet specifiek ontworpen om vet te verbranden en gewicht te verminderen, maar om voedingsstoffen aan het lichaam te leveren. Tegelijkertijd worden de afvalpillen zijn gemaakt om gewicht te verliezen door verschillende manieren, waaronder het verminderen van honger, het verbranden van vet, het verwijderen van overtollig water, en de toename van de stofwisseling.

De Consumentenbond classificeert de afslankpillen onder twee types. Het eerste type is de eetlust suppressants. Dit type van afslankpillen vermindert de eetlust waardoor de verminderde consumptie van voedsel. Phentermine is het belangrijkste ingrediënt van de eetlust suppressants. De vermindering van de honger wordt veroorzaakt door het phentermine effect op het zenuwstelsel. Mogelijk vindt u de gewichtsverlies shakes die ook het verlangen, maar op een andere manier te verminderen. Ze leveren eiwitten aan het lichaam en zorgen voor het gevoel van verzadiging.

Het tweede type van de Consumentenbond classificatie van de pillen is de vetblokkers. Deze afslankpillen bestrijden niet de eetlust, maar blokkeren de opname van vet. Als gevolg daarvan wordt het bloed niet voorzien van vet, dat met de ontlasting naar buiten komt.

De functies van de voedingssupplementen zijn niet beperkt tot het blokkeren van vet en het verminderen van de eetlust. Sommige producten verhogen de stofwisseling en energie, verwijderen water uit het lichaam en bieden andere voordelen om gewicht te verliezen.

Als u denkt over het gebruik van een dieetpil, moet u zich bewust zijn van de voor-en nadelen van dit supplement. Wij raden Fast Burn Extreme aan. Dit is een natuurlijke afslankpil zonder bijwerkingen.

Voordelen

Rustgevend

Deze functie beoogt het verbranden van calorieën wanneer u rust. Het is een geweldige functie omdat de meeste dieetpillen het energieniveau verhogen om calorieën te verbranden tijdens de training. Dit rustgevende effect komt meestal door de groene thee extract van de dieetpil.

Minder vet

Het proces van het voorkomen van de vorming van nieuw vet wordt lipogenese genoemd. Terwijl de meeste voedingssupplementen zich richten op het verbranden van vet, is de functie van lipogenese preventie veel gevraagd.

Water verwijderen

De afslankpillen verminderen de hoeveelheid water die uw lichaam vasthoudt. De pillen bevatten de diuretica – de verbindingen die het water uit het lichaam verwijderen.

Eetlust verminderen

De onderdrukking van de eetlust door het gebruik van de afslankpillen heeft geen calorische inname tot gevolg. De eetlust wordt verminderd door de stimulerende middelen en andere hongeronderdrukkende ingrediënten zoals cafeïne.

Bekijk ook ons artikel over de voordelen van een glaasje Whisky drinken.

Nadelen

Geen veiligheidsverordening

Helaas zijn de meeste voedingssupplementen de vrij verkrijgbare geneesmiddelen die niet onder de wettelijke normen van de voorgeschreven geneesmiddelen vallen. De consumentenbond kan de veiligheid en efficiëntie van het product controleren nadat het op de markt is gebracht.

Bijwerkingen

Aangezien de afslankpillen van invloed zijn op de lichaamsprocessen, kunnen ze sommige gezondheidsproblemen veroorzaken. Bovendien, sommige producten bevatten de gevaarlijke ingrediënten die ook van belang zijn.

Prijs

Afslankpillen zijn geen goedkope aangelegenheid. U kunt een goedkoop supplement vinden, maar de efficiëntie is waarschijnlijk slecht. Naast een paar merken kunnen garanderen het effect in het verminderen van het gewicht.